Individualna zvočna masaža

Sproščanje s himalajskimi posodami in gongom malo drugače

 

Vzemite si trenutek zase. Sprostite se in s pomočjo zvočne masaže ponovno vzemite življenje v svoje roke.

Dandanes smo zaradi svojih obveznosti in vsakodnevnega stresa pogosto utrujeni in napeti. Naše telo in čustva niso v ravnotežju, zato se lahko počutimo odtujeni in brez stika s samim seboj.
V tempu življenja pozabljamo nase in na svoje potrebe, zato zgubljamo tla pod nogami, življenje pa teče mimo nas. Vse to nas lahko pripelje do stresa, ki se le še krepi, če si ne vzamemo trenutka za sprostitev duha in telesa.

Zvočna masaža s himalajskimi posodami in gongom je preprosta metoda, da se umirimo in sprostimo ter ponovno vzpostavimo lastno ravnotežje, tako na fizični, kot čustveni ravni.

logo-300x300_zvocnakopelMed zvočno masažo se, namesto v vodi, s pomočjo pojočih posod in gonga, globoko sproščeni »kopamo« v zvoku in zvočnih vibracijah (temu bi lahko tudi rekli, da zvočna meditacija).
Zvočna masaža se izvaja individualno, izvajalec pa deloma posode polaga na telo stranke, deloma pa igra v bližini telesa.

 

Podarite si sproščanje z individualno zvočno masažo ali zvočno kopeljo

Promocijska cena:

33,00 € (namesto 36,00 €) za 60 minut individualne zvočne masaže ali zvočne kopeli.
44,00 € (namesto 54,00 €) za 60 minut individualne zvočne kopeli za pare.
55,00 € (namesto 69,00 €) za 60 minut individualne zvočne kopeli za tri osebe.

Promocijska ponudba velja za proste termine 7. 4. in 8. 4. 2017.
Petek, 7. 4. (dopoldan): 9.00 – 10.00, 10:30 – 11:30 in 12.00 – 13.00
Petek, 7. 4. (popoldan): 14.00 – 15.00, 15:15 – 16:15 in 16:30 – 17.30
Sobota, 8. 4. (popoldan): 16:00–17.00, 17.15 – 18.15, 18.45 – 19.45, 20:00 – 21:10.

Individualna zvočna masaža poteka v prostorih Primus vadbenega centra Koprska 108, Vič/Murgle.

Prijave so možne preko telefona 051/440 990 (Marjan) in e-pošte: marjan@zvocnakopel.si.

Med igranjem se zvok širi po celotnem prostoru in nežno prodre tudi v naše telo. Občutki so malo bolj intenzivni, kot pri zvočni kopeli, saj zvok prodira skozi celice neposredno preko posode, ki je položena na telo.


Med zvočno masažo

Pri zvočni masaži gre za individualno izkušnjo, kjer se stranka prepusti zvokom in vibracijam zvočnih posod. Zvočna masaža je intenzivna, saj stranka s svojo prisotnostjo in energijo vpliva na ritem in način igranja.

zvocna masaza
Vse skupaj se prične z igranjem posode, ki se položi okrog stranke. Po nežnem uvodu prične izvajalec s polaganjem posod na telo (2-3 posode) in počasnim stopnjevanjem (pričnemo z eno, končamo s tremi posodami) igranja. Obenem izvajalec igra tudi na posode, v bližini telesa, tako da dobimo lepo in igrivo kombinacijo vibracije neposredno na telo ter zvoka, ki nadgrajuje in intenzivira izkušnjo.

Biti v trenutku

Zvočna masaža je zastavljena tako, da s pomočjo zvočnih vibracij vsakdo prejme, kar v danem trenutku potrebuje. Za koga je to zgolj globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa ustvarjanje notranjega kontakta in aktivacija procesov harmonizacije vse do celične ravni.
Med zvočno kopeljo bodo nekateri le zaspali (utrujenost, stres), drugi pa pa se podali v bolj subtilna občutenja na drugih ravneh zavedanja.

Zvočna masaža poteka v mirnem in sproščenem vzdušju, kar nam omogoča, da se posvetimo le sebi. Omogoča nam, da v fazi utrujenosti preprosto zaspimo. Ali pa se prepustimo doživljanju notranjih izkustev – počitek, globoka sprostitev, notranji navdih, razbijanje določenih vzorcev….

Pomaga nam, da ponovno najdemo svoje notranje občutke, boljšem zaznavanju okolja ter pri globokem doživljanju sebe in ljudi okrog nas. Kljub temu, da je zvočna masaža energijsko intenzivna, je obenem tudi dovolj nežna, da se ji z lahkoto prepustimo.

Po zvočni masaži lahko pride do povečanega čustvovanja, saj se odpremo za stvari, ki ji zadržujemo v sebi in svoji podzavesti


Prijava na zvočno masažo

Imate vprašanje? Se želite prijaviti na zvočno masažo? Pokličite na 051/440 990 (Marjan) ali pošljite spodnji kontaktni obrazec.

[contact-form]

Dobro je vedeti

Priporočljivo je, da se na dan zvočne masaže je bolj lahka hrana in spije več vode. Na zvočno masažo pridemo v lahkotnih oblačilih..
Vibracija ostaja v naš še nekaj časa, zato se proces lahko nadaljuje tudi med spanjem in sanjami.
Po kopeli je priporočljivo piti več vode, da z njo odplaknemo strupe vseh vrst iz telesa.

Zvočna masaža je odličen pripomoček za sproščanje in je namenjena skraj vsakomur. Ni pa nadomestilo za uradno medicino in se je udeležujete na lastno odgovornost.

Vtisi udeležencev   Dogodki   Cenik in koristi zvočne masaže